Čime se bavimo?

S.Z.R.”Bebisnovi” osnovao je Nikolić Stanko 1985 sa sedistem u Ljube Nenadovića 55 Leskovac. Prvobitno ime firme bilo je S.Z.R. "Nikolic Stanko", te je 2012. godine promenilo u "Bebisnovi".

Bavi se  proizvodnjom nameštaja i proizvodima od drveta, 1999 godine se preorijentisala za proizvodnju bebi kreveta.
Proizvodi se plasiraju na srpsko i trzista eks ju republika kao i na tržišta EU Grčka, Španija.
Proizvodni pogoni se prostiru na 1500m2 na dve lokacije koje su podeljene u dve proizvodne jedinice za primarnu i završnu poizvodnju.
 
Oprema S.S.Z.R “Bebisnovi” sastoji se od kondezacione kompjuterski vodene sušare kapaciteta 20m3, primarna proizvodnja u svom pogonu ima više vrsta mašina za rarezivanje masiva i mašine za obradu mdf i iverice.
Pogon za finalnu proizvodnju ima u svom sastavu CNC mašine proizvedene u Italiji, mašine za obradu i oblikovanje Vajning Nemačka, za izradu i bušenje CNC mašinu Comec-Italija, bojenje se radi u komori sa najsavremenijom elektro statikom proizvodjača Samens Francuska.
Zaposleni u  S.S.Z.R.”Bebisnovi” su visoko obučeni za rad na mašinama i postrojenjima na kojima rade.
 
Kao preduzece koje se brine za svoju okolinu u proizvodnji se koristi isključivo materijal koji je stručno lice odobrilo za seču kao zrelu gradju, otpadnu piljevinu preradjujemo posebnom mašinom u pelete i koristi se za zagrevanje radnog prostora.
 
Proizvodi su izradjeni od Bukovog masiva, termički tretiranim sušenjem na 8-10% vlage
Proizvodi se boje isključivo poluretanskim bojama specijalno proizvedenim za SSZR”Bebisnovi” koje su atestirane na formaldehide i teške metale, ispitivanje izvrsio Zavod za Zaštitu Zdravlja Beograd.
MDF kronospan koji se koristi za ploče koje se ugradjuju u proizvode ispitao je institut EPH u Drezdenu.
Proizvodi su atestirani kod Šumarskog Fakulteta u Beogradu sa visokom ocenom za kvalitet. 
SVI PROIZVODI PRVE KLASE IMAJU GODINU DANA GARANCIJE

pism

atest

garancija